Opis forum
Gość
Wstaje szybciej od Ceny *chyba logiczne* . Częstuje go 2 punchami w głowę następnie łapię go za szyje * jak pod choke slam * następnie wynosze go do góry * jak pod press gorilla slam * i wykonuje silne Swinging side .
Podchodzę do lin zaczynam nimy trząść * jak Batista przed [F]* Staję koło Ceny kiedy on się powoli podnosi pokazuje mu kciuk w dół i kopie go w brzuch . Daje mu głowę tam gdzie krok patrze na publiczność i wykonuję BatistaBomb.
Gość
podchodzę do Johna Ceny pokazuje prosty gest*you can't see me* następnie podnosze go Spainbuster [SM] i zaraz po tym podnoszę go jeszcze raz i wykonuję Batista Bomb [F]
*jest nie przytomny po 1 Bombie xD*
Gdy mnie podnosi na Spinebustersa szybko się przebiegam przed Batisty ręką gdy się odwróci pokazuje mu rękę która robi ruch do You can se my kopie go 2 razy w brzuch,wykonuję F-U i przypinam go na środku ringu.
Gość
Atakuje łokciem Johna tyle razy aż mnie puści . Gdy mnie puści *toje za nim* Odwraca się i wykonuje takiego krótkiego Speara ! i odrazu niezwlekając pinuje.
Gość
Zdenerwowany podnoszę Cene nie zwlekając ustawiam go pod Batista Bomb i bez zwlekania ją wykonuje !
On dostał [F] i [SM] nie skontruje !!!*
Gość
pinuje mojego przeciwnika * Johna Cene *
RAW
Z trubun biegnie HBK, wbiega na ring i wykonuje superkick Batiście.
Gość
HBK zanim wbiegnisz to ja Ci zrobi Spainbustera. Widząc biegnącego HBK'a wykonuje Spainbustera
Gość
Podnoszę pas w górę w geście zwycięstwa . Powoli chodze na BS jednak w połowie drogi odwracam się i mówie pod nosem
jesteście żałośni .